Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro U21: Αποκλείστηκαν Ιταλία και Αγγλία (video)

Euro U21: Αποκλείστηκαν Ιταλία και Αγγλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/6/2015 01:15
Η Εθνική Ελπίδων της Ιταλίας κέρδισε με 3-1 την αντίστοιχη της Αγγλίας, την απέκλεισε από το τουρνουά, ωστόσο δεν προκρίθηκε στα ημιτελικά του Euro U21 μετά την ισοφάριση της Σουηδίας κόντρα στην Πορτογαλία (1-1). Δείτε τα ζευγάρια των ημιτελικών.

Παρά την ποιότητα των παικτών στο ρόστερ τους, Ιταλία και Αγγλία αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Euro U21. Η «σκουάτρα ατζούρα» κέρδισε με 3-1 την Αγγλία, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αφού η Σουηδία ισοφάρισε στο 89’ την Πορτογαλία (1-1) και πήρε αυτή το εισιτήριο για τα ημιτελικά, μαζί με την αντίπαλο της.

Η Ιταλία πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων και εξασφάλισε τη νίκη χάρη στα γκολ των Μπελότι (25’) και Μπενάσι (27’, 72’). Η Αγγλία, που είχε βασικό τον Χάρι Κέιν, μείωσε απλώς στις καθυστερήσεις με τον Ρέντμοντ και τερμάτισε στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου με τρεις βαθμούς.

Στο άλλο παιχνίδι, Πορτογαλία και Σουηδία ήρθαν ισόπαλες 1-1 και αμφότερες πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπως και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του 2016. Οι Ίβηρες προηγήθηκαν στο 82’ με τον Γκονζάλο Πασιένσια, όμως ο Τίμπλινγκ απάντησε στο 89’, χαρίζοντας στην Σουηδία το «χρυσό» βαθμό που της επέτρεψε να προκριθεί εις βάρος της Ιταλίας.

Στα ημιτελικά που θα γίνουν το Σάββατο, 27 Ιουνίου αναμετρώνται Πορτογαλία-Γερμανία και Δανία-Σουηδία.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.