Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός εναντίον Περέιρα

Ολυμπιακός εναντίον Περέιρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/6/2015 17:24
Την Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα και όχι τη Γαλατασαράι θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην Τουρκία στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά «Afyon Cup» το διάστημα 20-25 Ιουλίου.

Ενάμιση περίπου μήνα μετά το «διαζύγιο» με τον Βίτορ Περέιρα, ο Ολυμπιακός θα βρει μπροστά του τον Πορτογάλο τεχνικό, έστω και σε επίπεδο φιλικού αγώνα.

Όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι», η Φενέρμπαχτσε θα αντικαταστήσει την Γαλατασαράι στο φιλικό τουρνουά «Afyon Cup» που θα διεξαχθεί στην Τουρκία το διάστημα 20-25 Ιουλίου και έτσι η ομάδα του Περέιρα θα αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο τουρνουά μαζί με Μαρσέιγ και Μπέτις.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Τβέντε στην Ολλανδία στις 29 Ιουλίου.

Οι ανακοινώσεις:

"Στο διεθνές τουρνουά της Τουρκίας, "Afyon Cup", το οποίο θα μετάσχει η ομάδα μας το διάστημα 20-25 Ιουλίου έγινε μία αλλαγή. Την θέση της Γαλατασαράι θα πάρει η Φενερμπαχτσέ και θα πλαισιώσει τις Μαρσέιγ και Ρεάλ Μπέτις".

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης, με την ολλανδική FC Twente, στις 29 Ιουλίου 2015 και ώρα 19:00 (τοπική), στο Veenoord της Ολλανδίας"
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.