Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Μπιανκονέρο» ο Μάντζουκιτς

«Μπιανκονέρο» ο Μάντζουκιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/6/2015 21:21
Παίκτης της Γιουβέντους είναι και επίσημα ο Μάριο Μάντζουκιτς. Ο Κροάτης επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μάριο Μάντζουκιτς στη Γιουβέντους. Ο διεθνής επιθετικός βρέθηκε την Κυριακή (21/6) στο Τορίνο και τη Δευτέρα (22/6) έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, η Γιουβέντους θα δώσει στην Ατλέτικο το ποσό των 19 εκατ. ευρώ, το οποίο μπορεί να φτάσει τα 21 με κάποια μπόνους επίτευξης στόχων. Όσον αφορά τις ετήσιες αποδοχές του 29χρονου, αυτές φέρεται ότι αγγίζουν τα 3,5 εκατ. ευρώ.

«Ξεκίνησα την καριέρα μου στην Μαρσόνια, έναν σύλλογο που έχει τα ίδια χρώματα με την Γιουβέντους. Μάλιστα φορούσαμε τις αυθεντικές φανέλες της Γιουβέντους, απλά αλλάζαμε το σήμα. Επομένως, είμαι χαρούμενος που θα φορέσω ξανά τα ίδια χρώματα. Είμαι χαρούμενος που ανήκω σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως η Γιουβέντους» δήλωσε μετά τις υπογραφές ο Μάντζουκιτς.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Ελπίζω και πιστεύω ότι ο προπονητής με γνωρίζει καλά και θα μπορέσει να πάρει το καλύτερο από μένα. Είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Είναι πάντα δύσκολο να παίξεις στην Γιουβέντους. Έχουν εξαιρετικούς παίκτες. Έχω παίξει αρκετές φορές απέναντι στην Γιουβέντους και την Εθνική Ιταλίας και τους γνωρίζω πολύ καλά. Πρόκειται για σκληρή ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον σε αυτό το γκρουπ. Ελπίζω να σκοράρω πολλά γκολ, όμως το σημαντικό είναι η ομάδα να τα πάει καλά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο παίκτης.

Ο Κροάτης επιθετικός αποτελεί την 3η μεταγραφή της Γιουβέντους ενόψει της νέας σεζόν μετά τους Πάουλο Ντιμπάλα και Σάμι Κεντίρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κροάτης συνεχίζει την… παράδοση που τον θέλει να υπογράφει σε ομάδες που εκείνη τη χρονιά έχουν ηττηθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ! Η αρχή έγινε το καλοκαίρι του 2012 με τη Μπάγερν, υπογράφοντας συμβόλαιο περίπου ένα μήνα μετά την ήττα των Βαυαρών από την Τσέλσι. Ακολούθησε η Ατλέτικο τον Ιούλιο του 2014 και η Γιουβέντους γίνεται η 3η ομάδα που μπαίνει στη λίστα!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.