Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τούντορ: «Είμαστε το φαβορί για την πρόκριση»

Τούντορ: «Είμαστε το φαβορί για την πρόκριση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/6/2015 17:19
Ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπως δήλωσε ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο Κροάτης τεχνικός μίλησε με καλά λόγια για την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του είναι το φαβορί για την πρόκριση.

Την κροατική Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ή την ουαλική Μπρόουτον θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπως έγινε γνωστό στην κλήρωση της Δευτέρας (22/6).

Ο Κροάτης τεχνικός με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, κατέθεσε την άποψη του για την κλήρωση λέγοντας τα εξής:

«Νομίζω ότι για την ομάδα μου υπήρχαν καλύτερες επιλογές στην κληρωτίδα από αυτό το ζευγάρι, καθώς ειδικά η κροατική ομάδα είναι υπολογίσιμη. Για την Μπρόουτον δεν έχω συλλέξει πολλές πληροφορίες αλλά την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ την ξέρω πολύ καλά. Έχουν έναν καινούριο πολύ καλό προπονητή, τον Άντε Τσάτσιτς και παραδοσιακά βασίζονται σε νέους, ιδιαίτερα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Έχουν ήδη 10-15 μέρες που έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους και σε σχέση με εμάς που θα τους αντιμετωπίσουμε μετά από 3 εβδομάδες προπονήσεων, θα έχουν καλύτερο ρυθμό.
Ακόμη και έτσι όμως ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη ποιότητα, καλύτερους ποδοσφαιριστές και θα βρούμε τον τρόπο να περάσουμε, πρέπει να το κάνουμε!

Απέναντι στην Λοκομοτίβα έχω κερδίσει το κύπελλο Κροατίας πριν δυο χρόνια ως προπονητής της Χάιντουκ Σπλιτ και γενικότερα δεν έχω ηττηθεί απέναντί τους. Αν είναι τελικά η Λοκομοτίβα ο αντίπαλος θα την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό, όμως ο ΠΑΟΚ θα είναι το φαβορί
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.