Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η UEFA απέκλεισε τη Ντιναμό Μόσχας από την Ευρώπη

Η UEFA απέκλεισε τη Ντιναμό Μόσχας από την Ευρώπη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2015 18:32
Την απόφαση να αποκλείσει τη Ντιναμό Μόσχας από το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ πήρε η UEFA καθώς η ρωσική ομάδα δεν μπόρεσε να εναρμονιστεί με τους κανονισμούς του Financial Fair Play.

Παρότι τερμάτισε στην τετάρτη θέση του ρωσικού πρωταθλήματος, η Ντιναμό Μόσχας δεν θα αγωνιστεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Όπως ανακοινώθηκε, η UEFA απέκλεισε την ρωσική ομάδα από τη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση καθώς δεν μπόρεσε να εναρμονιστεί με τους κανονισμούς του Financial Fair Play.

«Δεν μπορώ να πω ότι η απόφαση της UEFA ήταν μεγάλη έκπληξη για μας. Οι συζητήσεις για το Financial Fair Play δεν ξεκίνησαν σήμερα ή χθες και γι’ αυτό τον λόγο δεν προχωρήσαμε σε απόκτηση ποδοσφαιριστών τον Ιανουάριο. Αυτή η ομάδα είναι σε θέση να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στα δικά της νέα παιδιά. Είμαστε βέβαιοι ότι με την μείωση των μισθών, η Ντιναμό θα συνεχίσει να παλεύει για τις πρώτες θέσεις. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το επόμενο καλοκαίρι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην Ευρώπη» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του συλλόγου, Μπορίς Ρότεμπεργκ.

Τη θέση της Ντιναμό στο Γιουρόπα Λιγκ αναμένεται να πάρει η Ρουμπίν Καζάν, η οποία τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας του ρωσικού πρωταθλήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.