Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απέκτησε Ζινιάκ και Ούτσε η Τίγκρες

Απέκτησε Ζινιάκ και Ούτσε η Τίγκρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2015 15:52
Παίκτες της μεξικάνικης Τίγρκες είναι και επίσημα οι Αντρέ Ζινιάκ και Ικετσούκβου Ούτσε. «Υπόσχομαι να κάνουμε τρομερά πράγματα» δήλωσε ο πρώην επιθετικός της Μαρσέιγ.

Δύο σπουδαίες μεταγραφές ολοκλήρωσε η Τίγκρες. Η μεξικανική ομάδα απέκτησε τους Αντρέ Ζινιάκ και Ικετσούκβου Ούτσε, ενισχύοντας σημαντικά τη γραμμή κρούσης της.

Ο 29χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός αρνήθηκε ν' ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μαρσέιγ και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Μεξικού.

Όσον αφορά τις αποδοχές του, αυτές αναμένονται να αγγίξουν τα 4-4,5 εκατ. ευρώ ετησίως κάνοντάς τον τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του μεξικάνικου πρωταθλήματος.

«Εκπληκτική υποδοχή, ευχαριστώ για την τρομερή υποδοχή. Υπόσχομαι να κάνουμε τρομερά πράγματα» έγραψε στο twitter ο Ζινιάκ ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο.

Στην Τίγκρες θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Ικετσούκβου Ούτσε. Ο 31χρονος Νιγηριανός επιθετικός αποχώρησε από τη Βιγιαρεάλ και υποσχέθηκε ότι θα τα δώσει όλα για τη νέα του ομάδα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος να ανακοινώσω τη συμφωνία με του με την Τίγκρες. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα», δήλωσε ο Ούτσε, ο οποίος τη φετινή σεζόν σημείωσε 6 γκολ σε 23 παιχνίδια στη Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Να σημειωθεί ότι η Τίγκρες βρίσκεται στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες και τον Ιούλιο θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια την Ιντερνασιονάλ για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.