Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κατηγορούμενος και ο Σα Πίντο!

Κατηγορούμενος και ο Σα Πίντο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2015 17:21
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατηγορούμενος είναι και πρώην προπονητής του Ατρομήτου Σα Πίντο, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία από τον Γιώργο Ανδρεάδη.

Τους 34 έφτασαν οι κατηγορούμενοι για τη φερόμενη ως εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Λίγες ώρες μετά την απόφαση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδη κάλεσε σε απολογία τον πρώην προπονητή του Ατρομήτου, Ρικάρντο Σα Πίντο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό κατά την εφετινή περίοδο.

Μάλιστα, ο Γιώργος Ανδρεάδης φέρεται να έχει ζητήσει από τις Αρχές της Πορτογαλίας να βοηθήσουν έτσι ώστε ο νυν τεχνικός της Μπελενένσες να φτάσει στην Ελλάδα για να απολογηθεί όσο το δυνατόν το συντομότερο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάκης Φύσσας είχε καταθέσει ενόρκως ότι ο Ρικάρντο Σα Πίντο είχε δεχθεί πιέσεις να μην χρησιμοποιήσει τους Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία και Κατσουράνη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Για την υπόθεση αυτή ο Ατρόμητος είχε καταθέσει μήνυση στον Τάκη Φύσσα.

Αυτή η εξέλιξη αναμένεται να καθυστερήσει την υπόθεση για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Ο Γιώργος Ανδρεάδης θα περιμένει τον Σα Πίντο για να κλείσει την υπόθεση και να την παραπέμψει στο δικαστικό συμβούλιο. Βέβαια, δεν αποκλείεται από την κατάθεση του Σα Πίντο να προκύψει ενοχή και άλλων προσώπων που ενδέχεται στη συνέχεια να κληθούν σε απολογία από τον ειδικό ανακριτή

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.