Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Μαρινάκη

Τέλος το ποδόσφαιρο για τον ΜαρινάκηΑπαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, παρουσία στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες και εγγύηση 200.000 ευρώ ήταν οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ολοκληρώθηκε η απολογία-μαμούθ επτά ωρών του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασε λίγο πριν από τις 7:30 στην Ευελπίδων ώστε να απολογηθεί για την υπόθεση της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Αμέσως μετά το τέλος της, ο εισαγγελέας από κοινού με τον κ. Ανδρεάδη έβγαλαν την απόφαση για τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων». Όπως έγινε γνωστό, στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός επιβλήθηκε απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο μέχρι τη δίκη (άγνωστο το πότε θα γίνει), εγγύηση 200.000 ευρώ και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα μία φορά κάθε 15 ημέρες (είναι ο μοναδικός στον οποίο επιβλήθηκε κάτι τέτοιο).

Οι περιοριστικοί όροι είναι ιδιαίτερα βαρείς σε σχέση με τους υπόλοιπους 32 κατηγορούμενους για την εγκληματική οργάνωση, αν και στον πρόεδρο του Ολυμπιακού δεν του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Μετά από την απόφαση, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρχει νέος πρόεδρος στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επικρατέστερος για τη θέση είναι ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Βρέντζος.
Ομάδες που αφορά: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΜΕΤΑ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: