Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τριπλός περιοριστικός όρος σε Σαρρή

Τριπλός περιοριστικός όρος σε Σαρρή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2015 16:25
Τριπλός περιοριστικός όρος επιβλήθηκε στον Γιώργο Σαρρή μετά την απολογία του για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ.

Μετά από σχεδόν εξάωρη απολογία στον ειδική ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ο Γιώργος Σαρρής αποχώρησε από την Ευελπίδων.

Μετά από συνεννόηση του Γιώργου Ανδρεάδη με τον εισαγγελέα, στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Μάλιστα ο Γιώργος Σαρρής αφέθηκε ελεύθερος αφότου κατέβαλε εγγύηση 50.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ενώ αποχωρώντας αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις. Κατά τη διάρκεια της διακοπής της απολογίας του φέρεται να είπε σε «πηγαδάκια» πως «πρόκειται για στημένη υπόθεση».

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Σαρρής βαρύνεται με 4 κατηγορίες: για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος και κατ' επάγγελμα και κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

Σειρά παίρνει την Πέμπτη (18/6) ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα κλείσουν οι απολογίες των 33 κατηγορούμενων για την υπόθεση και ο φάκελος θα παραμείνει στα χέρια του Γιώργου Ανδρεάδη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.