Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λεβαδειακός: Ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης με τον Ποπέσκου

Λεβαδειακός: Ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης με τον Ποπέσκου

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/9/2026 18:29
Σε ακόμη μία προσθήκη, λίγο πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου, προχώρησε ο Λεβαδειακός, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Οκτάβιαν Ποπέσκου από τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο 23χρονος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, γεγονός που μπορεί να δώσει πλήθος λύσεων στον προπονητή των Βοιωτών, Ηλία Χαραλάμπους.

Σημειώνεται, ότι ο Ρουμάνος άσος είναι και επτά φορές διεθνής με την Εθνική Ομάδα της πατρίδας του.

Αποκλειστική Προσφορά* 📚
Άνοιξε το βιβλίο των εκπλήξεων! 650 μοναδικά Δώρα* Όλα χωρίς κατάθεση με promo code TOME650. Για νέα μέλη με εγγραφή
(* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Οκτάβιαν Ποπέσκου, με μεταγραφή από την FCSB (Στεάουα Βουκουρεστίου).

Γεννημένος στις 27/12/2002, στο Ταργκόβιστε της Ρουμανίας. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης.

Έχει αγωνιστεί σε όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων της πατρίδας του (7 συμ. στην εθνική Ανδρών της Ρουμανίας) και στα 23 του χρόνια μετράει ήδη δύο πρωταθλήματα (2024, 2025) και δύο Super Cup (2024, 2025) με την FCSB (Στεάουα Βουκουρεστίου).

Στον ρουμανικό σύλλογο έχει περάσει όλα τα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας, μετρώντας συνολικά 234 συμμετοχές με 28 γκολ και 30 ασίστ, εκ των οποίων οι 38 και στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Φέτος έχει αγωνιστεί ήδη σε οκτώ παιχνίδια με την ομάδα του Βουκουρεστίου (1 γκολ, 4 ασίστ), με τις δύο εξ αυτών στα προκριματικά του Conference League (1 γκολ, 1 ασίστ).

Οκτάβιαν σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Λεβαδειακού, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.