Γκέντσερ: «Υπογράφει ο Ετό, μιλάμε με Ροναλντίνιο»

Γκέντσερ: «Υπογράφει ο Ετό, μιλάμε με Ροναλντίνιο»


Ο πρόεδρος της Ανταλιασπόρ, Γκιουλτεκίν Γκεντσέρ αποκάλυψε πως η τουρκική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Σάμουελ Ετό και ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε συ, ζητήσεις με τον Ροναλντίνιο!

Στην Τουρκία για λογαριασμό της Ανταλιασπόρ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Σάμουελ Ετό σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Γκιουλτεκίν Γκεντσέρ:

«Ήρθαμε σε συμφωνία με τον Ετό και τον ατζέντη του. Απλώς πρέπει να δουλέψουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Περιμένουμε τη διοίκηση της Σαμπντόρια να λύσει τη συνεργασία της με τον παίκτη. Μας διαβεβαίωσαν ότι αυτό θα γίνει μέχρι την Τετάρτη και μετά θα μπορεί να υπογράψει σε μας», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Ανταλιασπόρ.

Μάλιστα ο ίδιος ισχυρίστηκε πως η τουρκική ομάδα βρίσκεται σε επαφή με τον Ροναλντίνιο και ότι την Παρασκευή θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του:

«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον Ροναλντίνιο. Ο αδερφός και μάνατζερ του θα βρίσκεται στην Αττάλεια την Πέμπτη και την Παρασκευή θα ξεκινήσουμε τις διαπραγματεύσεις».

Η Ανταλιασπόρ πανηγύρισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία και τα τουρκικά Μέσα αναφέρουν πως η ομάδα ενδιαφέρεται και για τον Ιμπραίμ Αφελάι που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρεία:

    Εγγραφή νέου χρήστη - Επιλέξτε όνομα χρήστη (username)    Εγγραφή