Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Πορτογαλία έκανε ζημιά στην Ιταλία

Η Πορτογαλία έκανε ζημιά στην Ιταλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/6/2015 23:50
Η Πορτογαλία κέρδισε με 1-0 την Ιταλία σε φιλικό που έγινε στη Γενεύη και δεν επέτρεψε στην «σκουάτρα ατζούρα» να τεθεί επικεφαλής ομίλου στην κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ 2018!

Παρά την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος επικράτησε με 1-0 της Ιταλίας σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στη Γενεύη.

Η «σκουάτρα» ατζούρα» χρειάζονταν μόνο νίκη ώστε να τεθεί επικεφαλής ομίλου στην κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, ωστόσο με την ήττα θα βρεθεί στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση της 25ης Ιουλίου.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 52’ ο Έντερ, με το τελικό 1-0 να βάζει τέλος στο αήττητο σερί του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη νίκη της Πορτογαλίας επί της Ιταλίας έπειτα από 39 χρόνια και συγκεκριμένα απ' τον Δεκέμβρη του 1976!

Αξίζει να σημειωθεί πως η πορτογαλική ομοσπονδία θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 400 χιλιάδων ευρώ στους Ελβετούς διοργανωτές του φιλικού αγώνα λόγω της απουσίας του Κριστιάνο Ρονάλντο από την αναμέτρηση!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.