Σάκοτα: «Πιο έτοιμη η Σουμπότιτσα, πρέπει να βελτιωθεί το ρόστερ μας»
Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Σουμπότιτσα (82-82) στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε το τουρνουά της Ρόδου και ο προπονητής της, Ντράγκαν Σάκοτα στις δηλώσεις του επισήμανε ότι ανυπομονεί να δει όλη την ομάδα μαζί.Ο Σέρβος παραδέχθηκε ότι οι αντίπαλοι ήταν πιο έτοιμη ομάδα, ενώ τόνισε ότι από τους δικούς του παίκτες περιμένει τους τραυματίες, ώστε να μπορέσουν να δέσουν με τους υπόλοιπους και να υπάρχουν περισσότερες λύσεις.
H Elabet παίζει πλέον ΧΩΡΙΣ κατάθεση*! ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
Αναλυτικά:
«Σε συνθήκες όπου δεν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές, πρέπει να κρατήσουμε τον ρυθμό. Φάνηκε ότι όταν κάναμε τη διαφορά και προχωρούσαμε σε αλλαγές, ο ρυθμός έπεφτε. Είμαστε πολύ μακριά από τα πράγματα που πρέπει να έχει μια ομάδα. Έχουμε πολλές απουσίες για να κρίνουμε κάτι. Θέλουμε να παλεύουμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε.
Τόσο στο BCL όσο και στην Ευρωλίγκα υπάρχουν ομάδες... πρέπει να σεβόμαστε τους αντιπάλους μας. Μιλάμε για μια ομάδα που είναι η πρώτη ομάδα στη Σερβία. Φαίνονται πολύ έτοιμοι επειδή η προετοιμασία τους ξεκίνησε τον Αύγουστο. Φαίνεται ότι είναι πιο έτοιμοι και πιο δεμένοι ως ομάδα από ό,τι εμείς. Έρχεται ακόμα μία εβδομάδα και μετά τα τελευταία δύο φιλικά παιχνίδια στο Περιστέρι με την Κλουζ και την Καρδίτσα».
Για το τι πρέπει να βελτιωθεί, είπε:
«Το ρόστερ. Θέλουμε να έχουμε περισσότερους παίκτες στις προπονήσεις και καλύτερους παίκτες στο παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που δεν είχαμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν κάποιες επιπλέον μεταγραφές; Όχι. Εννοώ να είναι εδώ αυτοί που είναι ήδη δικοί μας (οι παίκτες μας) και να μας βοηθήσουν όπως πρέπει».