Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Νιόπλιας από τον Ατρόμητο

Τέλος ο Νιόπλιας από τον Ατρόμητο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/6/2015 14:19
Παρελθόν από τον πάγκο του Ατρόμητου αποτελεί ο Νίκος Νιόπλιας. Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε με τον Γιώργο Σπανό και αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ατρόμητος, καθώς όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ, το συμβόλαιο του Νίκου Νιόπλια δεν θα ανανεωθεί.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός συναντήθηκε με τον Έλληνα προπονητή, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου, όπου διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων. Η συζήτηση έγινε σε άριστο κλίμα και οι δύο πλευρές χώρισαν φιλικά τους δρόμους τους.

Ο Νιόπλιας αντικατέστησε τον Σα Πίντο τον περασμένο Φεβρουάριο και κατάφερε να οδηγήσει τον Ατρόμητο στα πλει-οφ καθώς και να καταλάβει την 3η θέση που οδηγεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, είχαμε μια άψογη συνεργασία και η ομάδα πέτυχε τους στόχους της. Ευχαριστώ επίσης όλους όσους συνεργάστηκα και βέβαια τους παίκτες γιατί χωρίς τη δική τους βοήθεια δεν θα είχαμε πετύχει τον στόχο μας. Αυτή η ομάδα αξίζει τον σεβασμό μου» δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο Νιόπλιας.

Η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο του Νίκου Νιόπλια για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Γιώργος Σπανός συναντήθηκε σήμερα με τον 50χρονο προπονητή, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου, και συζήτησε μαζί του σε άριστο κλίμα τόσο για τον απολογισμό στο διάστημα της θητείας του όσο και για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν αλλά διαπιστώθηκε διαφορά απόψεων.

Ο Νίκος Νιόπλιας επέδειξε ήθος, συνέπεια, επαγγελματισμό και ανταποκρίθηκε στην αποστολή που του ανατέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.