Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε τη Νάπολι ο Σάρι

Ανέλαβε τη Νάπολι ο Σάρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/6/2015 23:13
Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της Νάπολι. Ο Ιταλός τεχνικός αποχώρησε από την Έμπολι και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους «παρτενοπέι».

Προπονητής της Νάπολι είναι και με τη… βούλα ο Μαουρίτσιο Σάρι. Ο πρώην τεχνικός της Έμπολι είχε έρθει εδώ και αρκετές ημέρες σε συμφωνία με τη διοίκηση των «παρτενοπέι» και την Πέμπτη έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο.

Ο Ιταλός τεχνικός, που ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ, γεννήθηκε στην Νάπολη και τα τρία τελευταία χρόνια βρίσκονταν στον πάγκο της Έμπολι. Ο 56χρονος κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην Serie A και παρά το περιορισμένο μπάτζετ την κράτησε στην πρώτη κατηγορία. Μάλιστα η ομάδα της Τοσκάνης εντυπωσίασε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε, κάτι που χρεώθηκε στον Σάρι, ο οποίος δεν έπαιζε για το αποτέλεσμα και δικαιώθηκε.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1990 από τη Στία και για μια δεκαετία αναλάμβανε μικρές ομάδες της Τοσκάνης. Το 2000 ανέλαβε τη Σανσοβίνο, ομάδα που έφτιαξε το όνομα του. Μέσα σε τρία χρόνια καταφέρνει να οδηγήσει την ομάδα από τα ερασιτεχνικά στην Serie C2 και το 2004 ανέλαβε τη Σανγιοβανέζε, την οποία οδήγησε στην Serie C1.

Ένα χρόνο μετά έκανε το… άλμα για τη Serie B για λογαριασμό της Πεσκάρα και τα επόμενα χρόνια περιπλανιόταν σε ομάδες της δεύτερης και τρίτης κατηγορίας, προτού υπογράψει στην Έμπολι το 2012.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.