Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοινώνει Μαρτίνες η Μίλαν

Ανακοινώνει Μαρτίνες η Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/6/2015 21:40
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Τζάκσον Μαρτίνες βρίσκεται η Μίλαν. «Είμαστε πολύ κοντά» δήλωσε ο ατζέντης του παίκτη που βρίσκεται στο Μιλάνο. Το παλεύουν και για Ιμπραίμοβιτς οι «ροσονέρι».

Πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της βρίσκεται η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» αποφάσισαν να δώσουν στην Πόρτο τα 35 εκατ. ευρώ της ρήτρας του Κολομβιανού επιθετικού και ο ατζέντης του παίκτη αποκάλυψε πως η μεταγραφή μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και την Παρασκευή (12/6):

«Είμαστε εδώ τώρα. Είμαστε πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουμε την συμφωνία με τη Μίλαν και πιθανότατα αυτό θα γίνει σύντομα. Ελπίζουμε να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή αύριο ή έστω μεθαύριο. Θα κάνει δίδυμο όνειρο με τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς», δήλωσε ο ατζέντης του Μαρτίνες.

Ο 28χρονος επιθετικός σημείωσε 21 γκολ και 6 ασίστ σε 30 παιχνίδια στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ενώ πέτυχε 7 γκολ σε 8 παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ! Συνολικά σημείωσε 32 γκολ και 7 ασίστ σε 42 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Να σημειωθεί πως για τον διεθνή άσο ενδιαφέρονται επίσης Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Βαλένθια, ωστόσο πολύ δύσκολα φαίνεται πως θα χαλάσει η συμφωνία με τη Μίλαν. Μάλιστα οι Ισπανοί αναφέρουν πως οι «νυχτερίδες» απέσυραν ήδη το ενδιαφέρον τους για τον Κολομβιανό φορ.

Εφόσον όλα πάνε καλά, η διοίκηση της Μίλαν θα στρέψει το ενδιαφέρον της στην περίπτωση του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με τον Σουηδό επιθετικό, ο οποίος φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στους «ροσονέρι».

Η ιταλική ομάδα αναμένεται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν και εφόσον οι δύο ομάδες έρθουν σε συμφωνία, τότε ο 33χρονος θα επιστρέψει στη Μίλαν μετά από τρία χρόνια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.