Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Να βοηθήσω τον Φαλκάο να φθάσει στο επίπεδο που ήταν»

Μουρίνιο: «Να βοηθήσω τον Φαλκάο να φθάσει στο επίπεδο που ήταν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/6/2015 11:37
Την επιθυμία της Τσέλσι για την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο επιβεβαίωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς δήλωσε ότι θέλει να βοηθήσει τον Κολομβιανό να φθάσει στο επίπεδο που ήταν όταν αγωνίζονταν στην Ατλέτικο και την Πόρτο.

Τα αγγλικά δημοσιεύματα που θέλουν την Τσέλσι να επιθυμεί την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο επιβεβαίωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξη του στο «DirecTv Sports».

Ο Κολομβιανός επιθετικός είχε μια απογοητευτική σεζόν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με 4 γκολ σε 26 αγώνες, ωστόσο ο Μουρίνιο ισχυρίστηκε πως μπορεί να τον βοηθήσει ώστε να φτάσει ξανά στις επιδόσεις του παρελθόντος:

«Με πληγώνει που οι φίλαθλοι στην Αγγλία πιστεύουν ότι είδαν τον αληθινό Φαλκάο. Είναι ένας παίκτης που ξέρω και παρακολουθώ από την Ατλέτικο Μαδρίτης και αν μπορώ να τον βοηθήσω να φθάσει στο επίπεδο που ήταν θα το κάνω», δήλωσε ο Πορτογάλος.

Παράλληλα, ο Μουρίνιο διέψευσε τα σενάρια αποχώρησης του Κουαδράδο, ο οποίος δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μισό της σεζόν, όταν και αποκτήθηκε από τη Φιορεντίνα:

«Ο Κουαδράδο δεν πηγαίνει πουθενά. Ο κόσμος εδώ δεν γνωρίζει ακόμα τον παίκτη. Τον παρακολουθώ από τότε που ήμουν τεχνικός στην Ίντερ και αυτός έπαιζε στην Ουντινέζε. Έχω πολλές ελπίδες γι’ αυτόν για τη νέα σεζόν»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.