Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζίκο: «Καθήκον μου να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA»

Ζίκο: «Καθήκον μου να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/6/2015 03:01
Την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA ανακοίνωσε ο Ζίκο. «Είναι καθήκον μου να θέσω υποψηφιότητα» δήλωσε ο θρύλος της «Σελεσάο» και πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

Τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA, μετά την παραίτηση του Σεπ Μπλάτερ, επιβεβαίωσε ο Ζίκο.

Ο θρύλος της Εθνικής Βραζιλίας και πρώην προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε πως είναι καθήκον του να θέσει υποψηφιότητα του για την προεδρία:

«Είναι λυπηρό για το άθλημα να βλέπεις όλα αυτά που γίνονται σήμερα. Αναφέρομαι στη διαφθορά και τη σκληρή δουλειά πολλών άλλων ανθρώπων, η οποία πηγαίνει χαμένη. Θεωρώ ότι είναι καθήκον μου να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου και να θέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος», δήλωσε ο 62χρονος.

Σύμφωνα με το «BBC», Ο Σεπ Μπλάτερ αναμένεται να παραμείνει στην προεδρία της FIFA μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου, μέρα κατά την οποία η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα συνεδριάσει και πιθανότατα θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος.

Μέχρι στιγμής, ο πρίγκιπας της Ιορδανίας, Αλί Μπιν Αλ Χουσέιν αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα. Πιθανός υποψήφιος θεωρείται επίσης ο πρόεδρος της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Μίκαελ Φαν Πράαγκ, όπως και ο Λουίς Φίγκο. Αμφότεροι ήταν υποψήφιοι στις προηγούμενες εκλογές, αλλά απέσυραν την υποψηφιότητά τους μία εβδομάδα πριν το συνέδριο της FIFA, αφήνοντας τον πρίγκιπα της Ιορδανίας ως τον μοναδικό αντίπαλο του Μπλάτερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.