Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι ΗΠΑ νίκησαν τη Γερμανία στη Κολωνία (video)

Οι ΗΠΑ νίκησαν τη Γερμανία στη Κολωνία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/6/2015 00:40
Με γκολ του Μπόμπι Γουντ στο 87’, οι ΗΠΑ του Γιούργκεν Κλίνσμαν κέρδισαν με 2-1 τη Γερμανία, σε φιλικό που διεξήχθη στη Κολωνία. Ασίστ και δοκάρι από τον Χέρμαν της Γκλάντμπαχ που «έλαμψε» στο ντεμπούτο του.

Σπουδαία νίκη, έστω και σε φιλικό επίπεδο για τις ΗΠΑ! Υπό το βλέμμα 40.000 φιλάθλων στο «Ράιν Ενεργκί Στάντιον» της Κολωνίας, η ομάδα του Γιούργκεν Κλίνσμαν επικράτησε με 2-1 της Γερμανίας, ανατρέποντας μάλιστα το σκορ.

Ο Γιόαχιμ Λεβ παρέταξε τα «πάντσερ» με αρκετούς αναπληρωματικούς, ωστόσο η ομάδα του κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 12ο λεπτό. Μετά από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Χέρμαν, ο Γκέτσε άνοιξε το σκορ με ψύχραιμο κοντινό πλασέ.

Η Γερμανία είχε την υπεροχή και θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ, ωστόσο οι ΗΠΑ κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 41’ με τον Ντίσκερουντ, ο οποίος σκόραρε από κοντά, μετά από σέντρα του εξαιρετικού Μπράντλεϊ. Ο Χέρμαν, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του, είχε δοκάρι στο 44’, χάνοντας την ευκαιρία να ξαναδώσει το προβάδισμα στη Γερμανία.

Στην επανάληψη, η ομάδα των ΗΠΑ ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 87’ με όμορφο σουτ του Γουντ. Οι πρωταθλητές κόσμου θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις, όμως ο Κεντίρα σημάδεψε το δοκάρι του Γκούζαν, με το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη φιλική νίκη για τις ΗΠΑ, οι οποίες λίγες μέρες νωρίτερα κέρδισαν με 4-3 την Ολλανδία στο Άμστερνταμ, χάρη σε ανατροπή στα τελευταία λεπτά.

Άνετα η Ελβετία


Στο άλλο φιλικό της ημέρας, η Ελβετία είχε την ευκαιρία να «ξεμουδιάσει» κόντρα στο Λίχτενσταϊν, το οποίο κέρδισε με 3-0 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην «Στόκορν Αρίνα» του Τουν.

Οι Ελβετοί άνοιξαν το σκορ στο 29ο λεπτό με γκολ του Τζεμαΐλι, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την ωραία κάθετη του Σακίρι και «έγραψε» το 1-0. Ο άσος της Ίντερ πήρε τη σκυτάλη και στο 60’ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του με εξαιρετικό σουτ.

Οχτώ λεπτά μετά ο Τζεμαΐλι διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, που δεν άφησε περιθώριο αντίστασης στον Γέλε




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.