Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε τον Παναιτωλικό ο Πόντες

Ανέλαβε τον Παναιτωλικό ο Πόντες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/6/2015 22:36
Ο Πορτογάλος Λιονέλ Πόντες είναι ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Ο Λιονέλ Πόντες είναι ο αντικαταστάτης του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Αγρινίου έδωσε τα χέρια με τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος θα εργαστεί για πρώτη φορά στο εξωτερικό.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο 42χρονος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Μαρίτιμο, ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν, καθώς απολύθηκε στις αρχές Μάρτιου αφήνοντας την ομάδα στην 11η θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Ο Παναιτωλικός θα είναι μόλις η δεύτερη ομάδα της προπονητικής του καριέρας, καθώς τα προηγούμενα χρόνια διατελούσε χρέη βοηθού προπονητή στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και στην Εθνική Πορτογαλίας.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2002 ως βοηθός της δεύτερης ομάδας της Σπόρτινγκ και τρία χρόνια μετά προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα, ως βοηθός του Πάουλο Μπέντο. Το 2010 αποχώρησε από τη Σπόρτινγκ ακολουθώντας τον Μπέντο στην Εθνική Πορτογαλίας, όπου διατελούσε χρέη βοηθού μέχρι το 2014.

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναιτωλικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λιονέλ Πόντες, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει εργαστεί ως βοηθός στην Σπόρτιγκ και στην Εθνική Πορτογαλίας. Την τελευταία σεζόν ήταν προπονητής της Μαρίτιμο.

Συνεργάτες του Λιονέλ Πόντες θα είναι:

Βοηθός Προπονητή: Πέδρο Ιλάρκο
Βοηθός Προπονητή – μεταφραστής: Αλέξανδρος Μανιάτογλου
Γυμναστής: Ζε Πέδρο
Προπονητής τερματοφυλάκων: Κώστας Νικολαΐδης
Αναλυτής αγώνων: Ντένιελ Γκονσάλβες»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.