Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε ο Βιδάλ

Υπέγραψε ο Βιδάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2015 17:28
Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε τον Αλέιξ Βιδάλ, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και δήλωσε ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στους «μπλαουγκράνα».

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα ο Αλέιξ Βιδάλ. Ο Ισπανός μπακ-χαφ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλαουγράνα», όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Ο άλλοτε παίκτης του Πανθρακικού σημείωσε 6 γκολ και 11 ασίστ σε 47 παιχνίδια με τη φανέλα της Σεβίλλη, η οποία θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 18 εκατ. ευρώ + 4 εκατ. ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις υπογραφές, ο 25χρονος δήλωσε ευτυχισμένος που επέστρεψε στο ποδοσφαιρικό του «σπίτι», ενώ τόνισε πως δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή ότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τον Ιανουάριο:

«Μετά τη γέννηση της κόρης μου, αυτή είναι η πιο σημαντική ημέρα της ζωής μου. Επιστρέφω σε αυτό που θεωρώ σπίτι μου. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ήταν δύσκολο για μένα να φτάσω εδώ. Από πολύ μικρός πήγαινα από σύλλογο σε σύλλογο μέχρι να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Όλες αυτές οι διαφορετικές εμπειρίες ήταν πολύ χρήσιμες. Όλα εξελίσσονται πολύ γρήγορα τελευταία και το απολαμβάνω. Ήξερα πως η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για μένα και χαίρομαι που η συμφωνία επετεύχθη γρήγορα. Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για να τα καταφέρω».

Για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός: «Όταν κατάλαβα ότι θα πήγαινα στην Μπαρτσελόνα, δεν σκέφτηκα ότι θα ήταν πρόβλημα να μείνω εκτός μέχρι τον Ιανουάριο. Δεν είναι πρόβλημα για μένα. Θα προπονούμαι σκληρά και θα έχω περισσότερο χρόνο να προσαρμοστώ σε μια θέση που είναι καινούργια για μένα».

Για τον ανταγωνισμό με τον Ντάνιελ Άλβες, εφόσον ο Βραζιλιάνος ανανεώσει: «Ο ανταγωνισμός κάνει καλό σε όλους. Αν μείνει, θα έχουμε υγιή ανταγωνισμό. Είναι ένας από τους καλύτερους μπακ στον κόσμο και είναι πρόκληση για μένα».

Για τη θέση που θα παίζει: «Αυτή τη χρονιά έπαιξα 8-9 φορές ως φουλ μπακ και δεν χάσαμε κανένα αγώνα. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο ημιτελικός του Γιουρόπα Λιγκ, όπου κατάφερα να σκοράρω. Είναι απόφαση του προπονητή σε τι θέση θα παίζω στο γήπεδο. Όπως είπα, είναι καλό που θα έχω κάποιους μήνες για να δουλέψω, γιατί δεν είναι η θέση που παίζω πάντα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.