Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Βιδάλ η Μπαρτσελόνα

Ανακοίνωσε Βιδάλ η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/6/2015 23:33
Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα ο Αλέιξ Βιδάλ! Οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν πως ήρθαν σε συμφωνία με τη Σεβίλλη για τον άλλοτε παίκτη του Πανθρακικού (!) και ο 25χρονος μπακ-χαφ θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο. Από τον Ιανουάριο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ισπανός.

Την απόκτηση του Αλέιξ Βιδάλ από τη Σεβίλλη ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έδωσαν τα χέρια με τους Ανδαλουσιανούς και ο 25χρονος μπακ-χαφ θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Ο Ισπανός, που το 2008 είχε περάσει δανεικός για μια σεζόν στον Πανθρακικό, προορίζεται ουσιαστικά για αντικαταστάτη του Ντάνι Άλβες. Τη φετινή σεζόν σημείωσε 6 γκολ και 11 ασίστ σε 47 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η παρουσίαση του είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Δευτέρας (8/6).

Βέβαια, ο Βιδάλ θα αργήσει να κάνει ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα. Συγκεκριμένα ο Ισπανός θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον Ιανουάριο του 2016, λόγω της γνωστής απαγόρευσης μεταγραφών της Μπαρτσελόνα απ' την FIFA.

Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφικής, χθεσινό δημοσίευμα της «SPORT» ανέφερε πως η Σεβίλλη θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 10 εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά κάποια δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η μεταγραφή μπορεί να φτάσει τα 20-22 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.