Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, 3ος ο Απόλλωνας

Football League: Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, 3ος ο Απόλλωνας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/6/2015 22:24
Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της στις μικρές κατηγορίες, η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΛ και αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια της Football League. Οφσάιντ τα γκολ των Αραβίδη (31’) και Κοντοδήμου (41’). Εξασφάλισε την 3η θέση ο Απόλλωνας, «έβρεξε» γκολ στο Βόλο.

Παρότι εμφανίστηκε βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις της, η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τη ΑΕΛ, στο τελευταίο φετινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, γνωρίζοντας την πρώτη φετινή απώλεια στην έδρα της.

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ισοπαλία για την «Ένωση», η οποία κατάφερε να «κλειδώσει» την πρωτιά στα πλει-οφ μετά την εντός έδρας ήττα του Ηρακλή.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα μπήκε ορεξάτη, δημιούργησε καλές στιγμές, όπως το χαμένο τετ-α-τετ τον Πλατέλλα (13’), και στο 31’ κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Αραβίδη. Ο Μπαρμπόσα έβγαλε εξαιρετική κάθετη για τον Έλληνα άσο, ο οποίος «έγραψε» το 1-0 από θέση οφσάιντ.

Ο Αραβίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία για 2ο γκολ στο 36’ και η ΑΕΛ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 41’ με πλασέ του Κοντοδήμου, ο οποίος όμως ήταν και αυτός εκτεθειμένος.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, η ΑΕΚ έδειξε να μένει από δυνάμεις στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν καθαρό μυαλό και δημιούργησαν μόλις μία μεγάλη ευκαιρία με τον Πλατέλλα, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει με προβολή στο 87’, έπειτα από γύρισμα του Αραβίδη. Στον αντίποδα, η ΑΕΛ απείλησε στο 74’ με φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ του Ελιομάρ.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ΑΕΚ εξασφάλισε και μαθηματικά την πρωτιά στα πλει-οφ.

3ος ο Απόλλωνας, έβρεξε γκολ στο Βόλο


Football League: Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, 3ος ο Απόλλωνας
Ο Απόλλωνας Σμύρνης κέρδισε με 1-0 τον αδιάφορο Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» και «σφράγισε» την 3η θέση των πλει-οφ.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε το προβάδισμα στο 55’ με γκολ του Ανγκούλο και στο 63’ ο Ταϊρής κράτησε το 1-0 αποκρούοντας πέναλτι του Τσιλιανίδη.

Παρότι ο Απόλλωνας έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από τη φάση του πέναλτι λόγω αποβολής του Γεωργίου, η ομάδα του Βοσνιάδη κράτησε το 1-0 μέχρι το φινάλε και «σφράγισε» την 3η θέση στα πλει-οφ.

Σπουδαίο παιχνίδι στο Βόλο, όπου ο τοπικός Ολυμπιακός νίκησε με 4-3 την Παναχαϊκή και την προσπέρασε στην βαθμολογία.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Διαμαντόπουλος ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ σε 30 λεπτά (14’, 25’, 30’). Ο Μπιτάνγκ (37’) πέτυχε το άλλο γκολ, ενώ η Παναχαϊκή σκόραρε με τους Στεργίδη (2’), Γκατιάνγκα (28’) και Καρβουνιάρη (73’).

Η βαθμολογία των πλέι-οφ

1. ΑΕΚ 28
2. Ηρακλής 23
3. Απόλλων Σμύρνη 17
4. Λάρισα 13
5. Ολυμπιακός Βόλου 7
6. Παναχαϊκή 5

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.