Super League 2: Νίκες για Μαρκό και Καλλιθέα, μοιρασιά στη Σύρο (video)
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της τρίτης ημέρας της πρώτης αγωνιστικής της Super League 2.Η Μαρκό ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη δεύτερη κατηγορία της Ελλάδος, κερδίζοντας με 1-0 στην έδρα της τον Πανσερραϊκό. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος, πραγματοποιώντας 7 σουτ έναντι 3 των γηπεδούχων, χωρίς όμως να απειλήσουν την εστία του Έξαρχου. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους (48'), ο Σεμπά ανατράπηκε από τον Παντελάκη στην περιοχή του Πανσερραϊκού, κερδίζοντας πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος ευστόχησε και έριξε την πρώτη «πιστολιά» του με την ομάδα των βορείων προαστίων. Στις καθυστερήσεις του αγώνα θα μπορούσε να είχε γίνει και το 2-0, όμως το σουτ του Ντέτλερ από πλάγια θέση κατέληξε ελάχιστα άουτ από την εστία του Τιναλίνι.
Επειδή λάβαμε αρκετά μηνύματα: ↪ Ναι, το Pamestoixima.gr διαθέτει πέραν του δωρεάν* στοιχήματος και μια έξτρα πριμοδότηση* της αρχικής κατάθεσης. Παίξε Νόμιμα (*Iσχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, η Καλλιθέα πήρε την εντός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στη Νίκη Βόλου. Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Πολέτο ανέτρεψε τον Ματίγιεβιτς και ο Μιχάλης Μανιάς, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το 1-0. Λίγο πριν την ανάπαυλα, η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Γκαραβέλη των φιλοξενούμενων να πετυχαίνει αυτογκόλ. Στην επανέναρξη, η Νίκη Βόλου έπαιζε μονότερμα τους γηπεδούχους και στο 60' μείωσε σε 2-1 με τον Πασαλίδη. Στα εναπομείναντα λεπτά, η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά πίεσε για την ισοφάριση, όμως δεν τα κατάφερε και έτσι η Athens Kallithea ξεκίνησε με τρεις βαθμούς στη φετινή Super League 2.
Τέλος, η Ελλάς Σύρου αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στο γήπεδό της κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Μόλις στο 7ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Οτσιβέτζι να διαμορφώνει το 1-0. Η ομάδα της Καλαμαριάς είχε αντίδραση και στο 22' ισοφάρισε σε 1-1. Οι δυνατές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής ήταν αυτές που ξεχώρισαν στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες με 1-1. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάποια σημαντική ευκαιρία, με τον ρυθμό του ματς να πέφτει στο νησί των Κυκλάδων. Η αναμέτρηση πήρε «φωτιά» στο φινάλε της, καθώς οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν την Ελλάς Σύρου στο 75ο λεπτό κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Καραμπέρης για το 1-2. Οι νησιώτες δεν πτοήθηκαν από το γκολ που δέχθηκαν και στο 85' ο Βλάχος με δυνατό σουτ έκανε το 2-2, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 89' αποβλήθηκε ο Κουτσουδάκης.
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου
Πανθρακικός – Πύργος 0-0
Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου
Πανιώνιος – Αστέρας AKTOR Β’ 2-0
ΑΕΛ Novibet – Aναγέννηση Καρδίτσας 1-1
Νέστος – Ζάκυνθος 1-1
Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου
16:00 Μαρκό – Πανσερραϊκός 1-0
17:00 Athens Kallithea – Nίκη Βόλου 2-1
17:30 Ελλάς Σύρου – Απόλλων Καλαμαριάς 1-2
Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου
16:00 ΠΑΟΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’ – EΡΤ2 ΣΠΟΡ