Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Πράσινο φως» για το γήπεδο της ΑΕΚ

«Πράσινο φως» για το γήπεδο της ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2015 19:54
«Πράσινο φως» για το γήπεδο της ΑΕΚ άναψε η απόφαση του ΣτΕ να απορρίψει τις προσφυγές του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Ελεύθερη να προχωρήσει σε έκδοση της οικοδομικής άδειας για το νέο γήπεδο βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία δικαιώθηκε από το ΣτΕ όσον αφορά στις προσφυγές που είχαν κατατεθεί εναντίον της «Αγιά-Σοφιάς».

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου, Σωτήρης Ρίζος, δημοσίευσε τις υπ’ αριθμ. 2153-2154/2015 αποφάσεις της Ολομέλειας, σύμφωνα με τις οποίες απορρίπτεται ομόφωνα η προσφυγή του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, αλλά και αυτή κατοίκων της περιοχής.

Το σκεπτικό της απόφασης κάνει λόγο για αβάσιμους και αόριστους ισχυρισμούς από όσους κατέθεσαν προσφυγή. Μάλιστα οι σύμβουλοι Επικρατείας απέρριψαν όλους τους ισχυρισμούς του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, άλλους ως αβάσιμους και άλλους ως αόριστους.

Τελευταίο βήμα για την έκδοση της οικοδομικής άδειας είναι η περιβαλλοντική μελέτη. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά (οι αρμόδιοι εκτιμούν ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα), τότε θα ξεκινήσουν τα έργα ανέγερσης του νέου γηπέδου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.