ΟΦΗ - Κηφισιά: Οι επιλογές Κόντη και Λέτο για τη μάχη στο Ηράκλειο
Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κηφισιά στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι Κρητικοί έχουν ξεκινήσει με μία νίκη και μία ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο έδειξε από την πρεμιέρα της απέναντι στην ΑΕΚ ότι μπορεί να βάλει δύσκολα, παίρνοντας τον βαθμό με 1-1.
Αποκλειστική Προσφορά* 📚
Άνοιξε το βιβλίο των εκπλήξεων! 650 μοναδικά Δώρα* Όλα χωρίς κατάθεση με promo code TOME650. Για νέα μέλη με εγγραφή
Άνοιξε το βιβλίο των εκπλήξεων! 650 μοναδικά Δώρα* Όλα χωρίς κατάθεση με promo code TOME650. Για νέα μέλη με εγγραφή
(* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
ΟΦΗ (Χρήστος Κόντης): Χριστογεώργος, Αθανασίου, Νικολάου, Πούγγουρας, Κωστούλας, Ντίκμαν, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Νους, Φούντας, Κόντρο.
Κηφισιά (Σεμπάστιαν Λέτο): Ραμίρες, Πόμπο, Αντονίσε, Σόουζα, Ρουκουνάκης, Άλι, Αμπάντα, Σαγάλ, Ντε Σόουζα, Κλεμέντ, Μάνσο.