Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαρύ το κλίμα για Περέιρα

Βαρύ το κλίμα για Περέιρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/6/2015 14:52
Βαρύ είναι το κλίμα για τον Βίτορ Περέιρα στον Ολυμπιακό μετά το ταξίδι του Πορτογάλου τεχνικού στη Σκωτία, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της Ρέιντζερς. Άμεσες οι εξελίξεις.

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί άμεσα για τον αντικαταστάτη του Βίτορ Περέιρα. Το κλίμα για τον Πορτογάλο τεχνικό έχει βαρύνει αφότου έγινε γνωστό πως το ταξίδι του στην Σκωτία, πριν τελειώσει η σεζόν, έγινε με σκοπό να συζητήσει με την Ρέιντζερς παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Αυτή η κίνηση ενόχλησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τα επόμενα 24ωρα αναμένονται κρίσιμα όσον αφορά το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού.

Βέβαια, ζήτημα Περέιρα φαίνεται να υπήρχε καιρό στον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν ήταν ευχαριστημένοι από την αγωνιστική εικόνα των «ερυθρόλευκων» και υπήρχαν αμφιβολίες αν θα μπορούσε να χτίσει μια πιο βελτιωμένη ομάδα για τη νέα σεζόν.

Άλλωστε η κίνηση του Περέιρα να διαπραγματευτεί με την σκωτσέζικη ομάδα πριν την κατάκτηση του νταμπλ, δείχνει πως δεν αισθανόταν σίγουρος για τη θέση του και πως ήθελε να εξετάσει άλλες εναλλακτικές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.