Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αθανασιάδης: «Ντρέπομαι, θα μας έδιωχνα όλους…»

Αθανασιάδης: «Ντρέπομαι, θα μας έδιωχνα όλους…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/6/2015 23:44
Ξέσπασε ο Στέφανος Αθανασιάδης μετά τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ. «Ντρέπομαι», «υπάρχει αρρώστια στα αποδυτήρια», «αν ήμουν πρόεδρος θα μας έδιωχνα όλους», ήταν μερικές από τις κουβέντες του Κλάους που αποδεικνύουν την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ατρόμητο στην Τούμπα (1-0) και πλέον κινδυνεύει να τερματίσει στην 4η θέση των πλει-οφ που θα τον αναγκάσει να ξεκινήσει τη νέα σεζόν από τις 16 Ιουλίου και τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Αμέσως μετά το παιχνίδι, ο Στέφανος Αθανασιάδης βγήκε στην κάμερα της Nova όπου ξέσπασε, χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα:

«Ντρέπομαι που είμαι εδώ. Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να ντρέπονται. Αν ήμουν πρόεδρος θα μας έδιωχνα όλους. Μετά την Τρίπολη θα πω περισσότερα για όσα έγιναν όλη την χρονιά και ο πρόεδρος ας αποφασίσει. Η ομάδα είναι άρρωστη μέσα στα αποδυτήρια. Προσωπικά ντρέπομαι να βλέπω έτσι την ομάδα που μεγάλωσα και αγάπησα» δήλωσε έντονα συναισθηματικά φορτισμένος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.