Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εσιέν: «Εύκολη απόφαση, απίστευτο αυτό που βλέπω από τον κόσμο» (video)

Εσιέν: «Εύκολη απόφαση, απίστευτο αυτό που βλέπω από τον κόσμο» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/6/2015 00:39
Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος με την υποδοχή του κόσμου και έκανε λόγο για εύκολη απόφαση.

Την αποθέωση από περίπου 1000 οπαδούς του Παναθηναϊκού γνώρισε κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Μίκαελ Εσιέν.

Ο Γκανέζος μέσος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο λίγο μετά τα μεσάνυχτα με ιδιωτική πτήση από το Μιλάνο. Εκεί τον υποδέχθηκαν για λογαριασμό του συλλόγου ο τεχνικός διευθυντής Λεωνίδας Βόκολος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Νικόλας Βασιλαράς και ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων, Σπύρος Βλάχος.

Στις σύντομες δηλώσεις του, ο 32χρονος έκανε λόγο για εύκολη απόφαση, επιβεβαίωσε πως συμβουλεύτηκε τον Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την υποδοχή των φίλων του «τριφυλλιού»:

«Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα να έρθω στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω καλά την ομάδα, είχα και κάποιο φίλο που με ενημέρωσε για τον Παναθηναϊκό. Η απόφαση μου είναι εύκολη. Μίλησα και τηλεφωνικά με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Μου είπε, αδελφέ πήγαινε στην Ελλάδα, θα ξετρελαθείς... Είναι απίστευτο αυτό που βλέπω τώρα από τον κόσμο» δήλωσε ο Εσιέν και πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να επιστρέψει στην Ευρώπη».



Το μήνυμα του Εσιέν στο twitter:


Εσιέν: «Εύκολη απόφαση, απίστευτο αυτό που βλέπω από τον κόσμο» (video)
Μετά τις δηλώσεις, ο Εσιέν ανέβασε μήνυμα στο προσωπικό του λογαριασμό στo twitter, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από την υποδοχή των φίλων του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος βέβαια μπέρδεψε το όνομα της ομάδας, γράφοντας «Panathenikos»:

«Μόλις έφτασα στην Αθήνα και η αγάπη που μου έδειξαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν απίστευτη»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.