Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι του χρόνου θα παίζουμε στην Ευρωλίγκα»

Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι του χρόνου θα παίζουμε στην Ευρωλίγκα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/9/2026 10:23
Την αισιοδοξία του για την απόκτηση πολυετούς άδειας συμμετοχής στην Ευρωλίγκα εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννης Πετμεζάς.

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του «Δικεφάλου» με τον Βίκο Ιωαννίνων (νίκη 90-71), ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ μίλησε στην ιστοσελίδα «Ioanninagoal.gr», μαζί με τη δήμαρχο της περιοχής, Μαρία Χριστίνα-Αβέρωφ.

Προς κάθε επισκέπτη του Agones.gr:

Δημοφιλής στοιχηματική προσφέρει δωρεάν* στοίχημα +100% πριμ* στην πρώτη κατάθεση! Για περισσότερα απαιτείται ↪εγγραφή. (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο Πετμεζάς αναφέρθηκε στην προέγκριση που έχει λάβει ο ΠΑΟΚ για franchise από τη διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής λίγκας και εμφανίστηκε θετικός ως προς την τελική έκβαση της διαδικασίας, η οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

«Τις ανακοινώσεις της Ευρωλίγκας τις είδατε. Θα υπάρξουν και οριστικές στο τέλος Σεπτεμβρίου. Είμαστε αισιόδοξοι ότι του χρόνου θα παίζουμε στην Ευρωλίγκα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.