Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν αγοράζει Τσιτσαρίτο η Ρεάλ

Δεν αγοράζει Τσιτσαρίτο η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/5/2015 23:59
Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει ο Τσιτσαρίτο, καθώς όπως υποστηρίζει το «BBC», η Ρεάλ δεν είναι διατεθειμένη να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή. Στον «αέρα» το μέλλον του.

Στο «Ολντ Τράφορντ» επιστρέφει ο Χαβιέρ Ερνάντες έπειτα από την ολοκλήρωση του δανεισμού του στη Ρεάλ.

Όπως αναφέρει το «BBC», η «βασίλισσα» δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Μεξικανού επιθετικού (αγγίζει τα 10,5 εκατ. ευρώ) και ο 26χρονος θα επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Ο Τσιτσαρίτο δεν κατάφερε να βρει χώρο στην ενδεκάδα της Ρεάλ και τη φετινή σεζόν σημείωσε 7 γκολ σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος (7 ως βασικός). Ο ίδιος έπαιξε σε 8 παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ και πέτυχε το γκολ που έδωσε στη Ρεάλ την πρόκριση απέναντι στην Ατλέτικο.

Πλέον μένει να φανεί αν θα παραμείνει στην Γιουνάιτεντ ή θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Το δεύτερο σενάριο φαντάζει πιο πιθανό καθώς ο Λουίς Φαν Χαάλ είχε εμφανιστεί αρνητικός στην επιστροφή του όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή στη «βασίλισσα».

Τα αγγλικά Μέσα επιβεβαιώνουν ότι ο Ολλανδός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Τσιτσαρίτο για τη νέα σεζόν και ήδη αρκετές ομάδες, όπως η Τότεναμ, η Έβερτον και η Γουέστ Χαμ, φέρεται ότι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον διεθνή επιθετικό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.