Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προανήγγειλε μεταγραφές ο Μουρίνιο

Προανήγγειλε μεταγραφές ο Μουρίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2015 03:33
Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν επαναπαύεται από τη φετινή χρονιά της Τσέλσι και προανήγγειλε προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού προκειμένου οι «μπλε» να μπορέσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Μεταγραφική ενίσχυση της Τσέλσι προανήγγειλε ο Ζοζέ Μουρίνιο με δηλώσεις του μετά τη φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως οι αντίπαλοι των «μπλε» θα παρουσιαστούν σημαντικά βελτιωμένοι σε σχέση με την περασμένη σεζόν και γι’ αυτό η ομάδα του θα χρειαστεί κάποιες προσθήκες προκειμένου να διατηρήσει τα «σκήπτρα»:

«Γνωρίζω ότι οι αντίπαλοι μας δεν πρόκειται να αποδεχτούν αυτόν τον τίτλο και θα παλέψουν για να τον πάρουν. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα, γιατί δεν είναι μόνο μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο, αλλά τρεις, τέσσερις ή και πέντε.

Πάντα λέω ότι εάν δεν είσαι καλύτερος σε σχέση με πέρσι, δεν θα μπορέσεις να διατηρήσεις τον τίτλο. Επομένως, θα πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Πρέπει να τα πάω καλύτερα, οι παίκτες πρέπει να τα πάνε καλύτερα και ίσως η ομάδα χρειάζεται νέο αίμα ώστε να δημιουργήσει πίεση στους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ.

Οι παίκτες με γνωρίζουν. Ξέρουν ότι δεν θα τους δώσω θέση στην ομάδα μόνο γι’ αυτά που έκαναν φέτος. Πιστεύω ότι ένας-δύο νέοι παίκτες θα βελτιώσουν την ομάδα και θα μας βοηθήσουν τη νέα χρόνια, όπου θα αντιμετωπίσουμε πολύ δυνατούς αντιπάλους
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.