Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρότζερς: «Θα φύγω αν το θέλουν οι ιδιοκτήτες»

Ρότζερς: «Θα φύγω αν το θέλουν οι ιδιοκτήτες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2015 21:43
Αμέσως μετά τη ντροπιαστική ήττα από την Στόουκ, ο Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε πως θα δεχθεί την απόφαση της διοίκησης εφόσον αυτή αποφασίσει να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε με το χειρότερο τρόπο τη φετινή απογοητευτική σεζόν, καθώς ηττήθηκε με 6-1 στην έδρα της Στόουκ, γνωρίζοντας την πιο βαριά ήττα της ιστορίας της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το κλίμα είναι άσχημο για τον Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος δήλωσε πως θα δεχθεί την απόφαση των ιδιοκτητών εφόσον αυτοί επιλέξουν να τον απολύσουν:

«Ήταν ντροπιαστικό! Αν οι ιδιοκτήτες θέλουν να φύγω, τότε θα φύγω. Τόσο απλό. Παρόλα αυτά, αισθάνομαι ότι έχω ακόμη πολλά να προσφέρω εδώ. Πολλά γεγονότα τη φετινή σεζόν έκαναν δύσκολο το έργο για εμάς. Πέρσι, όπου όλα δούλεψαν τέλεια, είχαμε την υποστήριξη από όλους. Όμως, εμφανίσεις σαν την σημερινή δεν βοηθούν καθόλου και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζω» δήλωσε ο Ρότζερς και πρόσθεσε:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν το χειρότερο της προπονητικής μου καριέρας. Δεν είχα δεχτεί ποτέ τόσα γκολ σε ένα παιχνίδι. Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη σε όλους τους οπαδούς. Έχουν κάθε δικαίωμα να είναι νευριασμένοι και απογοητευμένοι με την εικόνα μας. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη».

Όσο για την επόμενη ημέρα, ο Ρότζερς δήλωσε: «Πρέπει να αντιδράσουμε. Θα έχω αρκετή δουλειά το καλοκαίρι και αυτό φάνηκε σήμερα. Θα δουλέψουμε ακατάπαυστα για να είμαστε καλύτεροι του χρόνου»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.