Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φεύγει από την Τσέλσι ο Ντρογκμπά

Φεύγει από την Τσέλσι ο Ντρογκμπά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2015 15:08
Παρελθόν από την Τσέλσι θα αποτελέσει ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο Ιβοριανός επιθετικός ανακοίνωσε ότι το σημερινό απέναντι στη Σάντερλαντ, θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι με τους «μπλε», αφού δεν πρόκειται ν' ανανεωθεί το συμβόλαιό του. «Ελπίζω να επιστρέψω έχοντας μια άλλη θέση», δήλωσε ο θρύλος της ομάδας.

Δεν θα συνεχίσει στην Τσέλσι και τη νέα σεζόν ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο αστέρας των «μπλε» γνωστοποίησε ότι το σημερινό απέναντι στη Σάντερλαντ, θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι στον σύλλογο.

Ο Ιβοριανός επιθετικός δήλωσε πως θέλει να παίξει ποδόσφαιρο για ακόμα ένα χρόνο, αλλά με περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να υπηρετήσει ξανά την Τσέλσι στο μέλλον, αυτή τη φορά από άλλο πόστο:

«Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο γι' ακόμα έναν χρόνο, όμως θέλω να παίξω κανονικά και να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής, οπότε πιστεύω ότι είναι καλύτερο να συνεχίσω κάπου αλλού... Ελπίζω να επιστρέψω κάποια στιγμή στο μέλλον από άλλη θέση γιατί θέλω να βρίσκομαι στην Τσέλσι», δήλωσε ο Ντρογκμά.

Ο 37χρονος αποχώρησε από την Τσέλσι μετά την επιτυχία της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ το 2012 και συνέχισε την καριέρα του στις Σανγκάη Σενσούα και Γαλατασαράι. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, αποτελώντας την 3η λύση στην επίθεση των «μπλε» πίσω από τους Ντιέγκο Κόστα και Λοίκ Ρεμί.

Ο Ντρογκμπά πέτυχε τέσσερα γκολ σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος (7 ως βασικός), ενώ σημείωσε δύο τέρματα σε 5 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.