Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro U17: Το σήκωσε η Γαλλία (video)

Euro U17: Το σήκωσε η Γαλλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2015 00:30
Πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2015 στους Παίδες αναδείχθηκε η Γαλλία, η οποία κέρδισε με 4-1 την Γερμανία έχοντας πρωταγωνιστή τον Οντσόν Εντουάρντ, που σημείωσε χατ-τρικ.

Την κατάκτηση του Euro U17 για δεύτερη φορά στην ιστορία της γιόρτασε η Εθνική Παίδων της Γαλλίας, επικρατώντας 4-1 της Γερμανίας στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι «τρικολόρ», που απέκλεισαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη φάση των ομίλων, είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον 17χρονο επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Οντσόν Εντουάρντ, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (40’, 47’, 70’) και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 8 γκολ.

Για τη Γερμανία, είχε μειώσει σε 2-1 ο Καράκας (50’), ενώ το τελικό 4-1, διαμόρφωσε με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις ο Γκιουλ. Αυτή ήταν η δεύτερη κατάκτηση για τη Γαλλία, η οποία είχε αναδειχθεί ξανά πρωταθλήτρια το 2004, ενώ να σημειωθεί πως παραμένει πρωταθλήτρια κόσμου σε επίπεδο Νέων.

Αυτός ήταν ο πρώτος μεγάλος τίτλος στην καριέρα του Λουκά Ζιντάν, γιου του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος στον ημιτελικό έπιασε τρία πέναλτι κόντρα στο Βέλγιο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.