Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάλος με Καντέρ: Δεν τον αφήνουν να αγωνιστεί στο WNBA – Τι απαντάει!

Σάλος με Καντέρ: Δεν τον αφήνουν να αγωνιστεί στο WNBA – Τι απαντάει!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/8/2026 16:22
Την αντίδρασή του για το γεγονός ότι δεν του επιτράπηκε να αγωνιστεί στο WNBA εξέφρασε ο Ενές Καντέρ, υποστηρίζοντας ότι ο αυτοπροσδιορισμός του ως γυναίκα θα έπρεπε να του δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχει στη λίγκα.

Ο πρώην NBAer μίλησε στο «FOX News» τόσο για το συγκεκριμένο θέμα όσο και για την ένταση που είχε με τη Νατάσα Κλάουντ στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Σικάγο Σκάι και Ιντιάνα Φίβερ. Ο Καντέρ περιέγραψε τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο, μετά το οποίο η ασφάλεια τον απομάκρυνε από το γήπεδο, όπου είχε βρεθεί φορώντας μπλουζάκι με τον ορισμό της λέξης «γυναίκα».

Το καλοκαίρι μόλις έγινε πιο δροσερό! 710 μοναδικά Δώρα* Όλα χωρίς κατάθεση με promo code SUMMER710🏖️

(*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ενές Καντέρ:


Για τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο WNBA: «Το άρθρο 13 λέει ότι αν προσδιορίζεσαι ως γυναίκα, τότε επιτρέπεται να παίξεις. Προσδιορίζομαι ως γυναίκα, οπότε ναι, μπορώ να παίξω».

Για το περιστατικό με τη Νατάσα Κλάουντ: «Στην τρίτη περίοδο, η Σόφι Κάνιγχαμ πήρε ένα σουτ και σήκωσα το χέρι μου να πανηγυρίσω. Η Νατάσα Κλάουντ με είδε και στην επόμενη κατοχή φώναξε: ‘δεν θα κοιμηθεί μαζί σου’. Της είπα: ‘δεν προσπαθώ να κοιμηθώ μαζί της. Είμαι εδώ να προστατεύσω τις γυναίκες και να υποστηρίξω τη φίλη μου, Σόφι Κάνιγχαμ’. Συνέχισε να φωνάζει και να με βρίζει. Μετά από αυτό ήρθε η ασφάλεια και με πέταξε έξω. Τι έκανα; Εκείνη έπρεπε να διώξουν από το παιχνίδι».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.