Πειθαρχική δίωξη στην Βέροια, ορατή η απειλή του υποβιβασμού

Πειθαρχική δίωξη στην Βέροια, ορατή η απειλή του υποβιβασμούΟρατός είναι ο κίνδυνος υποβιβασμού της Βέροιας μετά την πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ομάδας, του Γιώργου Λαναρή και του Γιώργου Αρβανιτίδη.

Πειθαρχική δίωξη στη Βέροια, στο γενικό αρχηγό Γιώργο Λαναρή και στον τέως μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος για εμπλοκή σε ύποπτο προς χειραγώγηση παιχνίδι.

Η δίωξη προκύπτει από τις ένορκες καταθέσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη (πρώην τεχνικός της ομάδας) και του Νίκου Γεωργέα (πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας), οι οποίοι έχουν πει ότι στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός – Bέροια (3-0), που διεξήχθη στις 6 Ιανουαρίου του 2013, τους ζητήθηκε να χάσουν και μάλιστα με το τελικό σκορ να είναι over (τρία γκολ και πάνω).

Για την ίδια υπόθεση κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας ένας ακόμη πρώην παίκτης της Βέροιας, ο Παντελής Καφές και σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι οι τρεις πλευρές λειτούργησαν κατ' αυτόν τον τρόπο, τότε ο κίνδυνος να υποβιβαστεί η Βέροια είναι ορατός.Ομάδα που αφορά: ΒΕΡΟΙΑ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: