Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Νέα ήττα για Μπάγερν, κουνάει σεντόνι η Γκλάντμπαχ (video)

Μπουντεσλίγκα: Νέα ήττα για Μπάγερν, κουνάει σεντόνι η Γκλάντμπαχ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/5/2015 20:09
Με γκολάρα του Μπομπαντίγια, η Άουγκσμπουργκ κέρδισε με 1-0 την Μπάγερν στην «Άλιανζ Αρίνα», υποχρεώνοντας την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα σε 3η σερί ήττα.

Λίγες ημέρες μετά τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, η Μπάγερν ηττήθηκε με 1-0 από την Άουγκσμπουργκ στην έδρα της, γνωρίζοντας 3η σερί ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (4η αν ληφθεί υπόψη και ο αποκλεισμός από την Ντόρτμουντ στα πέναλτι για το Κύπελλο).

Πρωταγωνιστής για την Άουγκσμπουργκ ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο Μπομπαντίγια! Ο πρώην παίκτης του Άρη κέρδισε την αποβολή του Ρέινα στο 13ο λεπτό (ο Φερχέγκ έχασε το πέναλτι) και ο ίδιος με τρομερό τακουνάκι (75’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά της η Μπάγερν, που έπαιξε με τη νέα της εμφάνιση, είχε δύο δοκάρια με τους Γκέτσε (9’) και Λεβαντόφσκι (44’), ενώ ο δεύτερος είχε νέα ευκαιρία στο 50’, ωστόσο ο Χιτς βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ με τον Πολωνό φορ. Ο γκολκίπερ της Άουγκσμπουργκ πραγματοποίησε νέα επέμβαση σε σουτ του Βάιζερ (60’), κρατώντας ανέπαφη την εστία του μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Με τη νίκη της η Άουγκσμπουργκ έφτασε τους 46 βαθμούς και προσπέρασε προσωρινά τη Σάλκε στην 5η θέση που δίνει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

«Σφραγίζει» τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ η Γκλάντμπαχ, προβάδισμα για Ευρώπη η Ντόρτμουντ


Μπουντεσλίγκα: Νέα ήττα για Μπάγερν, κουνάει σεντόνι η Γκλάντμπαχ (video)
Η Γκλάντμπαχ κέρδισε με 3-0 την Λεβερκούζεν στο «Μπορούσια Παρκ», ανέβηκε στην 2η θέση και έκλεισε θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Τέλος στο αρνητικό σερί 22 εντός έδρας αγώνων χωρίς νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν έβαλε η Γκλάντμπαχ. Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ πήρε τη νίκη με 3-0 και ξέφυγε με +5 από τις «ασπιρίνες», δύο «στροφές» πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Κρούζε (50’), Χέρμαν (81’) και Τραορέ (88’) ήταν οι σκόρερ για τους γηπεδούχους που ανέβηκαν προσωρινά στην 2η θέση και μόνο αν… αυτοκτονήσουν δεν θα εξασφαλίσουν απευθείας θέση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σημαντικό βήμα για την έξοδο της στην Ευρώπη έκανε η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί νίκησαν με 2-0 την Χέρτα στο Βεστφάλεν, ανέβηκαν στην 7η θέση και κρατούν την τύχη στα χέρια τους για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ομάδα του Κλοπ ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη χάρη στα τέρματα των Σούμποτιτς (9’) και Ντουρμ (47’) μετά από ασίστ του Μχιταριάν.

Στα άλλα παιχνίδια, η Άιντραχτ κέρδισε με 3-1 την Χοφενχάιμ και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της, ενώ το Ανόβερο ήρθε ισόπαλο 1-1 με την Βέρντερ Βρέμης και βρίσκεται στην 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ.

Το τακουνάκι του Μπομπαντίγια:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.