Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έκρηξη Ντε Λαουρέντις: «Άχρηστο το Γιουρόπα, όνειρα γλυκά Πλατινί»

Έκρηξη Ντε Λαουρέντις: «Άχρηστο το Γιουρόπα, όνειρα γλυκά Πλατινί»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2015 01:59
Έξαλλος ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με το γκολ οφσάιντ της Ντνίπρο που επέτρεψε στους Ουκρανούς να φύγουν με προβάδισμα (1-1) από την έδρα της Νάπολι. Επίθεση σε UEFA, Πλατινί και τον διαιτητή του αγώνα.

Η Νάπολι ήταν κυρίαρχη κόντρα στην Ντνίπρο στον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο η ουκρανική ομάδα κατάφερε να πάρει προβάδισμα (1-1) χάρη στο γκολ του Ζελέζνιοφ που θα έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ.

Η απόφαση του διαιτητή έκανε έξαλλο τον πρόεδρο των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος χαρακτήρισε «άχρηστη διοργάνωση» το Γιουρόπα Λιγκ, πρότεινε στον Πλατινί να παραιτηθεί και εξαπέλυσε επίθεση στον διαιτητή του αγώνα, Σβεν Όντβαρ Μόεν:

«Είμαι απόλυτα έξαλλος. Ήταν οφσάιντ! Θέλουν να δώσουν σημασία σε μια διοργάνωση που είναι άχρηστη. Έχουμε φτάσει μέχρι εδώ γιατί μας δίνει την ευκαιρία να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν γίνεται σε ημιτελικό να ορίζονται διαιτητές που δεν είναι σε θέση να χειριστούν ένα παιχνίδι. Ο Πλατινί έδωσε μια καταστροφική εντύπωση. Αυτό θα το σκέφτεται στο σκοτάδι του δωματίου του στη Νιόν. Ίσως οι μέρες του πέρασαν και θα ήταν καλύτερο να αποχωρήσει. Εάν κάποιος καλείται να οργανώσει μια διοργάνωση χωρίς να είναι σε θέση να εγγυηθεί έναν αξιοπρεπές διαιτητή, τότε είναι απαράδεκτο» δήλωσε ο Ντε Λαουρέντις και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να επικρίνω τους παίκτες μας γιατί τα έδωσαν όλα, όμως, η Ντνίπρο είχε τη βοήθεια του διαιτητή. Αυτό δείχνει ότι κάποιοι ενοχλούνται με τη Νάπολί και θέλουν το τρόπαιο να πάει ξανά στην Ισπανία και τη Σεβίλλη. Απλά πείτε μας τι επιθυμείτε και εμείς θα κάνουμε στην άκρη. Δεν μας αρέσει να μας βγάζουν βόλτα. Εάν ο Πλατινί θέλει να κυβερνά, είναι ευπρόσδεκτός, αλλά θα πρέπει να το κάνει με τη σοφία ενός βασιλιά. Θα μπορούσε να είχε οργανώσει τη διαιτησία καλύτερα. Έβλεπα χθες τον Ριτσόλι στο Τσάμπιονς Λιγκ και εμείς είχαμε τον Μόεν. Ποιος είναι αυτός; Έχετε ακούσει ποτέ γι’ αυτόν; Είναι αυτός σημαντικός; Έχει τα προσόντα για τέτοιο αγώνα;

Κύριε Πλατινί, απόψε που θα πας για ύπνο κάνε μια προσευχή να γίνεις καλύτερος. Μπορεί να αποκλειστώ από το Γιουρόπα Λιγκ και αυτό θα κάνει κακό στις τσέπες μου, αλλά θα το ξεπεράσω. Εσύ τι πρόσωπο θα δείξεις; Αντίο Πλατινί, όνειρα γλυκά…
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.