Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη παραμονής για Κέρκυρα, είπε «αντίο» ο Εργοτέλης

Σούπερ Λιγκ: Νίκη παραμονής για Κέρκυρα, είπε «αντίο» ο Εργοτέλης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2015 22:30
Η Κέρκυρα κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, εξασφάλισε την παραμονή της και έστειλε τους Ηρακλειώτες στην Football League.

Ο Εργοτέλης πήρε το προβάδισμα απέναντι στην Κέρκυρα, ωστόσο οι Φαίακες έκαναν την ανατροπή (2-1) στο Παγκρήτιο και εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ σε αντίθεση με τους Ηρακλειώτες που υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 2ο λεπτό όταν ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Χαλκιαδάκη. Ωστόσο ένα λεπτό μετά όλοι «πάγωσαν» με τον τραυματισμό του Γκορκς, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη διάσειση.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Εργοτέλη να απειλεί στο 15’ με σουτ του Κολέ, ωστόσο στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν άλλη ευκαιρία μέχρι το ημίχρονο. Η Κέρκυρα αμύνονταν αποτελεσματικά και στο 40’ «άγγιξε» το γκολ, με τον μακρινό σουτ του Καϊκούτ να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή στιγμή στο 51’ με σουτ του Χαβίτο που απόκρουσε ο Σαράνοφ και στο 56’ ο Εργοτέλης κατάφερε να προηγηθεί με «κεραυνό» του Χαλκιαδάκη έξω από την περιοχή.

Ωστόσο, η Κέρκυρα κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς μέσα σε τέσσερα λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 74’ με τον Ντιμιτρόφσκι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Σαράνοφ και την αδυναμία της άμυνας να απομακρύνει, «γράφοντας» από κοντά το 1-1.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 78’ με γκολ του Κόντου, ο οποίος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Σαράνοφ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο ήταν καταδικαστικό για τον Εργοτέλη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.