Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προανήγγειλε αλλαγές στο νομοσχέδιο ο Κοντονής

Προανήγγειλε αλλαγές στο νομοσχέδιο ο Κοντονής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2015 17:13
Ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δεν θα επέμβει στο αυτοδιοίκητο και προανήγγειλε τροποποιήσεις και προσθήκες στο αθλητικό νομοσχέδιο για τη βία και τη διαφθορά.

Ξεκίνησε τη Δευτέρα (27/4) η επεξεργασία του αθλητικού νομοσχεδίου από τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής εμφανίστηκε έτοιμος να εντάξει τροποποιήσεις και προσθήκες του νομοσχεδίου, δείχνοντας πως δεν υπάρχει διάθεση για ρήξη με την UEFA και τη FIFA:

«Εμείς δεν πρόκειται να επέμβουμε στο αυτοδιοίκητο. Μας ενδιαφέρει να βάλουμε τέλος σε ένα ιδιότυπο καθεστώς αυτονομίας. Θα δείτε ότι η συζήτηση εκ μέρους του υπουργείου θα είναι καλόπιστη. Ήδη, εμείς από τις προτάσεις φορέων και διεθνών οργανισμών έχουμε υπ' όψιν να ανακοινώσουμε τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο και προσθήκες», δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής.

Όπως έγινε γνωστό, οι όποιες αλλαγές θα κατατεθούν στη Βουλή μετά τη συνάντηση που θα έχει την Τετάρτη με το γενικό γραμματέα της UEFA, Τζάνι Ινφαντίνο και οι τελικές θέσεις θα διατυπωθούν κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια στις 4 και 5 Μαΐου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.