Παράνοια στον ΟΦΗ για το Σούπερ Καπ: Ανακοίνωσαν sold out οι Κρητικοί!
Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε sold out για τον μεγάλο τελικό του Σούπερ Καπ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (12/8) στο Παγκρήτιο Στάδιο.Η Κυπελλούχος ομάδα του Χρήστου Κόντη θα τεθεί αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, και δύο ημέρες πριν τη σέντρα του πολυαναμενόμενου αγώνα, οι Κρητικοί γνωστοποίησαν ότι τα διαθέσιμα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.
Έτσι, οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 8.000 φίλους της ομάδας να τους εμψυχώνουν ώστε να φτάσουν σε ακόμη έναν θρίαμβο μετά από εκείνον στον Βόλο πριν από μερικούς μήνες.
Σημαντική ανακοίνωση από το Agones.gr: Εάν επιλέγετε στοιχηματικές για 👉εγγραφή από τις προτεινόμενες του site, τότε το βοηθάτε να συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο και ποιοτική ενημέρωση.