Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στα ημιτελικά μετά από 12 χρόνια η Γιουβέντους (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Στα ημιτελικά μετά από 12 χρόνια η Γιουβέντους (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/4/2015 23:55
Η Γιουβέντους άντεξε την πίεση της Μονακό, κράτησε μέχρι το φινάλε το 0-0 στο «Λουί Ντέ» και «σφράγισε» την πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.

Στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από το 2003 βρίσκεται η Γιουβέντους! Παρά τις προσπάθειες της Μονακό, η «Γηραιά Κυρία» κράτησε το 0-0 στο «Λουί Ντε» και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα, εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Μονακό ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και στο 9’ είχε την πρώτη καλή στιγμή με μακρινό σουτ του Κοντογκμπιά, με τη μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια. Οι Μονεγάσκοι είχαν την υπεροχή ωστόσο δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Γιουβέντους, που είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ προσπαθούσε να σκοράρει με μακρινά σουτ, με τον Κοντογκμπιά να δοκιμάζει ξανά το πόδι του στο 20’, ωστόσο ο Μπουφόν μπλόκαρε την προσπάθεια του Γάλλου άσου. Έξι λεπτά μετά η Γιουβέντους πήγε να κάνει τη ζημιά στους γηπεδούχους με καταπληκτική σέντρα του Πίρλο, ωστόσο ο Σούμπασιτς κατάλαβε τη φάση και μπλόκαρε προ του Λιχτστάινερ.

Μουτίνιο (28’) και Κουρζάβα (30’) επιχείρησαν τα σουτ αλλά ήταν αρκετά άστοχοι, ενώ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Κοντογκμπιά ανατράπηκε στην περιοχή από τους Κιελίνι και Βιδάλ ωστόσο ο διαιτητής έδειξε παίζεται. Το ημίχρονο έκλεισε με ευκαιρία για τη Γιουβέντους, με το σουτ του Τέβες στο 45’ να φεύγει λίγο έξω.

Ίδια εικόνα στο δεύτερο μέρος, με την Μονακό να είχε την υπεροχή αλλά να μην μπορούσε να δημιουργήσει αρκετούς κινδύνους στην εστία της Γιουβέντους. Η πρώτη φάση των γηπεδούχων στην επανάληψη ήρθε στο 50’, με τον Μπουφόν να κάνει λάθος έξοδο αλλά τον Εβρά να διώχνει τελευταία στιγμή. Πέντε λεπτά μετά ο έμπειρος πορτιέρο κράτησε το μηδέν προλαβαίνοντας τον Μπερμπάτοφ, που πήρε τη θέση του Τουλαλάν στο δεύτερο μέρος.

Στο 59’ ο Μπαρτζάλι έδιωξε σωτήρια προ του Μπερμπάτοφ, ενώ στη συνέχεια τα σουτ των Κοντογμπιά (61’) και Σίλβα (62’) δεν βρήκαν στόχο. Η Γιουβέντους άντεξε την πίεση της Μονακό και στο φινάλε λίγο έλλειψε να σκοράρει, ωστόσο το φάουλ του Πίρλο χτύπησε στο δοκάρι του Σούμπασιτς.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Γιουβέντους να εξασφαλίζει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά το 2003.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.