Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η οικογένεια Μπας αγοράζει τη Βιλερμπάν μέχρι το τέλος του 2026!

Η οικογένεια Μπας αγοράζει τη Βιλερμπάν μέχρι το τέλος του 2026!

Συντάκτης: Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Παναγιώτης Αντωνόπουλος
9/8/2026 10:33
Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, η οικογένεια Μπας βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Βιλερμπάν, με σκοπό να αγοράσει τη γαλλική ομάδα μέχρι το τέλος του 2026.

Η ASVEL είναι έτοιμη για μεγάλες αλλαγές, καθώς σύμφωνα με το «BeBasket», η οικογένεια Μπας, η οποία πούλησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της στους Λέικερς έναντι 10 δισ. δολαρίων, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την αγορά του γαλλικού κλαμπ.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, με την εξαγορά του συλλόγου να αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους. Οι δύο πλευρές φέρεται να εξετάζουν ένα ποσό μεταξύ 60 και 80 εκατ. ευρώ.Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να δώσει «ανάσα» στην ομάδα του Τόνι Πάρκερ, ο οποίος είδε να αποχωρούν αρκετοί παίκτες και μέλη του τεχνικού επιτελείου του μετά τη μείωση του μπάτζετ από τα 59 στα 24 εκατ. ευρώ.

Η αδυναμία του συλλόγου να παράσχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις έφερε στην πόρτα της εξόδου τον Φρανσίσκο, ο οποίος μετακόμισε στον Παναθηναϊκό, τον Τάις, που συνέχισε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, και τον Μπρουκς, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στη Βαλένθια.



ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ με…προσφορά* χωρίς κατάθεση και 1.020 δώρα 🏝️ Μάθε περισσότερα κάνοντας εγγραφή

(*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.