Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπάμφορντ: «Θέλω να παίξω στην Τσέλσι»

Μπάμφορντ: «Θέλω να παίξω στην Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2015 15:54
Ο Πάτρικ Μπάμφορντ αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης της Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από την Τσέλσι, και ο 21χρονος φορ δήλωσε πως δικαιούται να πάρει μια ευκαιρία από τον Ζοζέ Μουρίνιο ενόψει της νέας σεζόν.

Ο δανεικός από την Τσέλσι επιθετικός της Μίντλεσμπρο, Πάτρικ Μπάμφορντ, αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στην Τσάμπιονσιπ. Ο 21χρονος Άγγλος φορ σημείωσε 17 γκολ σε 37 παιχνίδια και ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στους «μπλε» τη νέα σεζόν:

«Θέλω να παίξω στην Τσέλσι, ελπίζω να πάρω την ευκαιρία και πιστεύω πως μπορώ να ανταπεξέλθω. Μετά από τρία χρόνια παίζοντας δανεικός, το να επιστρέψω και να κάθομαι στον πάγκο, δεν θα με βοηθήσει. Επομένως οι άνθρωποι της Τσέλσι θα αποφασίσουν τι θα είναι καλύτερο για την καριέρα μου και τι θα κάνω του χρόνου», δήλωσε ο Μπάμφορντ, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ αντίστοιχα.

Η Τσέλσι απέκτησε τον Μπάμφορντ τον Ιανουάριο του 2012 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει καμία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα σε επίσημο αγώνα. Τις επόμενες δύο σεζόν αγωνίστηκε στην ΜΚ Ντονς, μετρώντας 21 γκολ σε 44 παιχνίδια, ενώ στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν έπαιξε με τη φανέλα της Ντέρμπι, σημειώνοντας 8 γκολ σε 23 αγώνες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.