Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψαν στις νίκες Σίτι και Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψαν στις νίκες Σίτι και Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2015 21:15
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-0 την Γουέστ Χαμ και ξέφυγε προσωρινά με +7 από την Λίβερπουλ, η οποία απέκτησε συγκάτοικο στην 5η θέση μετά τη νίκη της Τότεναμ με 3-1 στην έδρα της Νιούκαστλ. Στην κορυφή των σκόρερ Αγκουέρο και Κέιν.

Μπορεί το πρωτάθλημα να το έχασε, ωστόσο δύσκολα θα χάσει και το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Με πρωταγωνιστή τον Νάβας, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-0 την Γούεστ Χαμ στο «Έτιχαντ», επέστρεψε στις νίκες και ξέφυγε προσωρινά με +7 από την 5η θέση, ενώ βρίσκεται στο -1 από την 3η Γιουνάιτεντ.

Οι «πολίτες» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 18’ έφτασαν στο γκολ με απίθανό τρόπο. Μετά από σέντρα του Νάβας, ο Κόλιν στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, «γράφοντας» το 1-0.

Η ομάδα του Πελεγκρίνι «καθάρισε» τη νίκη στο 36’, με τον Νάβας να δίνει στον Αγκουέρο και ο Αργεντινός διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με το 20ο γκολ του τη φετινή σεζόν (στην πρώτη θέση των σκόρερ).

Στα άσχημα ο σοβαρός τραυματισμός του Σίλβα μετά από χτύπημα του Κουγιατέ, με τον Ισπανό να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με φορείο.

Νίκη πεντάδας για Τότεναμ, ρεκόρ ο Κέιν


Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψαν στις νίκες Σίτι και Τότεναμ
Σπουδαία νίκη για την Τότεναμ, η οποία κέρδισε με 3-1 τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», επέστρεψε στις νίκες και έπιασε προσωρινά τη Λίβερπουλ στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Τσαντλί (30’), Έρικσεν (53’) και Κέιν (90+1’) πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τους «πετεινούς», με τον τελευταίο να πιάνει τον Αγκουέρο στην πρώτη θέση των σκόρερ με 20 γκολ και να γίνεται ο πρώτος παίκτης της Τότεναμ που πετυχαίνει 30+ γκολ σε μια σεζόν μετά τον Γκάρι Λίνεκερ.

Ισοφάρισαν προσωρινά με τον Κόλμπακ (46’) οι γηπεδούχοι, οι οποίοι γνώρισαν την 6η συνεχόμενη ήττα τους και βρίσκονται στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.