Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Δεν αρέσει στον κόσμο που είμαστε από την αρχή στην κορυφή»

Μουρίνιο: «Δεν αρέσει στον κόσμο που είμαστε από την αρχή στην κορυφή»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2015 19:44
Ο Ζοζέ Μουρίνιο κλήθηκε να σχολιάσει έρευνα που θέλει την Τσέλσι να έχει δεχτεί τα περισσότερα αρνητικά σχόλια στα social media, με τον Πορτογάλο να τονίζει πως αυτό γίνεται διότι η ομάδα του βρίσκεται από την αρχή της σεζόν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Έρευνα της «Kick Out» έδειξε ότι η Τσέλσι είναι η αγγλική ομάδα που δέχεται τα περισσότερα αρνητικά σχόλια στα social media με συνολικά 134,400 αρνητικές αναφορές τη φετινή σεζόν.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κλήθηκε να σχολιάσει τη σχετική έρευνα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως αυτό γίνεται γιατί η ομάδα του βρίσκεται από το ξεκίνημα στην κορυφή της Αγγλίας:

«Αυτό πιστεύω ότι γίνεται διότι είμαστε βαρετοί. Είμαστε βαρετοί γιατί βρισκόμαστε από το ξεκίνημα στην κορυφή της Πρέμιερ. Αυτό δεν αρέσει στους ανθρώπους της χώρας. Όλοι θα ήθελαν την Πρέμιερ Λιγκ όπως την Τσάμπιονσιπ, όπου τις τέσσερις πρώτες ομάδες τις χωρίζουν μόνο δύο βαθμοί. Γνωρίζω ότι αυτό θα αποτελούσε ιδανικό σενάριο για την Πρέμιερ όμως προσπαθούμε να μην επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Μουρίνιο.

«Μεγάλο το ματς με Γιουνάιτεντ, έχει ελπίδες για Άρσεναλ ο Κόστα»


Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Θα παίξουμε με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι μια ιδιαίτερη αγωνιστική, ένα μεγάλο παιχνίδι. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Πρέμιερ. Αυτή την εβδομάδα δεν χρειάστηκε να δώσω κίνητρο στους παίκτες ή να τους ζητήσω να δώσουν προσοχή στο παιχνίδι. Ήταν εύκολη δουλειά».

Για τους τραυματισμούς των Ρεμί και Ντιέγκο Κόστα: «Ο Ρεμί συγκεντρώνει ποσοστό μεγαλύτερο του 50% για να αγωνιστεί με την Γιουνάιτεντ. Από την άλλη, η πρόοδος του Ντιέγκο Κόστα είναι πολύ καλή. Νομίζω έχει ελπίδες να παίξει την επόμενη εβδομάδα (σ.σ κόντρα στην Άρσεναλ)».

Για τα σενάρια αποχώρησης του Όσκαρ: «Προφανώς δεν θα φύγει από την Τσέλσι. Υπέγραψε συμβόλαιο πριν λίγους μήνες. Είναι ένας από τους παίκτες που δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο. Είναι ένα αγόρι 23 ετών που η Τσέλσι τον έφερε εδώ πριν τρία χρόνια. Προφανώς δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε.

Για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του Κουαδράδο: «Είναι διαφορετικό να παίζεις στην Ιταλία και στην Φιορεντίνα από την Αγγλία και την Τσέλσι. Ο παίκτης χρειάζεται χρόνο και είμαι έτοιμος να του τον δώσω. Δείχνει ότι είναι έτοιμος. Πραγματικά πιστεύω ότι τη νέα σεζόν θα κάνει φανταστική χρονιά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.