Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Διέλυσε τη Βόλφσμπουργκ η Νάπολι (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Διέλυσε τη Βόλφσμπουργκ η Νάπολι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2015 00:03
Την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ εξασφάλισε ουσιαστικά η Νάπολι, η οποία διέλυσε με 4-1 την Βόλφσμπουργκ μέσα στη Γερμανία και μόνο αν… αυτοκτονήσει δεν θα πάρει το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.

Περίπατος για Νάπολι μέσα στη Γερμανία! Οι «παρτενοπέι» διέλυσαν με 4-1 την Βόλφσμπουργκ στη «Φολκσβάγκεν Αρένα» και ουσιαστικά έκλεισαν από τώρα θέση για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ξεκίνησε εντυπωσιακά, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με τη συμπλήρωση 23 λεπτών στην αναμέτρηση. Στο 15’ ο Μέρτενς έβγαλε την μακρινή μπαλιά για τον Ιγκουαϊν και αυτός -αφού κοντρόλαρε με το χέρι- πλασάρε σωστά, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Στο 23’ ο Αργεντινός από εκτελεστής ανέλαβε ρόλο δημιουργού, δίνοντας την ασίστ για το γκολ του Χάμσικ, με τον Σλοβάκο να «γράφει» το 2-0 με όμορφο τελείωμα. Η Βόλφσμπουργκ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε του πρώτου μέρους με δοκάρι του Σούρλε και το πλήρωσε στο 64’, με τον Χάμσικ να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό γκολ μετά από λάθος του Γκιλαβογκί.

Η Νάπολι δεν σταμάτησε εκεί και στο 76’ πέτυχε 4ο γκολ, με τον Γκαμπιαντίνι να χρίζεται σκόρερ ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο παιχνίδι! Τέσσερα λεπτά μετά η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να μειώσει για το τελικό σκορ με τέρμα του Μπέντνερ, ωστόσο θα πρέπει να γίνουν φοβερά πράγματα στη ρεβάνς του «Σαν Πάολο» ώστε η ομάδα του Χέκινγκ να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.