Ανανέωσε μέχρι το 2030 με τους Σανς ο Ντίλον Μπρουκς!
Ο Ντίλον Μπρουκς έβαλε την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο με τους Φοίνιξ Σανς, σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια.Ο έγκριτος δημοσιογράφος του «ESPN» αναφέρει πως ο Καναδός γκαρντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το Φοίνιξ μέχρι το 2030, με τις απολαβές του να αγγίζουν τα 73 εκατ. δολάρια!
Ο 29χρονος άσος βρέθηκε στους Σανς μέσω ανταλλαγής την περασμένη σεζόν και πλέον θα συνεχίσει να αποτελεί βασικό μέλος του συλλόγου. Ο Μπρουκς κατέγραψε πέρσι 56 συμμετοχές στο ΝΒΑ, έχοντας κατά μέσο όρο 20,2 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ.
Suns keeping Dillon Brooks on M extension through 2029-30 - via @ESPN App https://t.co/KMIIzRmcX0
— Shams Charania (@ShamsCharania) August 6, 2026
Επειδή λάβαμε αρκετά μηνύματα: ↪ Ναι, το Pamestoixima.gr διαθέτει πέραν του δωρεάν* στοιχήματος και μια έξτρα πριμοδότηση* της αρχικής κατάθεσης. Παίξε Νόμιμα (*Iσχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)