Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντσελότι: «Όχι και τόσο καλό το αποτέλεσμα»

Αντσελότι: «Όχι και τόσο καλό το αποτέλεσμα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2015 01:14
Η «λευκή» ισοπαλία της Ρεάλ στο «Βιθέντε Καλντερόν» δεν άφησε ευχαριστημένο τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος περίμενε καλύτερο αποτέλεσμα, βάσει της εικόνας του πρώτου ημιχρόνου.

Η Ρεάλ δεν κατάφερε να νικήσει την Ατλέτικο για 7ο παιχνίδι τη φετινή σεζόν, με το 0-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» να αφήνει ανοιχτούς για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενόψει της ρεβάνς στο «Μπερναμπέου».

Με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο μέρος, όχι όμως και με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης:

«Το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο καλό, όμως είμαστε αισιόδοξοι με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο πρώτο μέρος. Αξίζαμε κάτι περισσότερο από το 0-0 στο πρώτο μέρος. Παίξαμε φανταστικά και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε έτσι και στο γήπεδο μας. Υστερούσαμε στις λεπτομέρειες. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όλοι ήταν εξαιρετικοί στην επίθεση, όμως δεν τελειώναμε σωστά τις φάσεις. Τα πράγματα ήταν διαφορετικά στην επανάληψη. Η Ατλέτικο πίεσε περισσότερο και δυσκολευτήκαμε στο να διατηρήσουμε την κατοχή της μπάλας» δήλωσε ο Αντσελότι

Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός έβγαλε το… καπέλο στον Όμπλακ που κράτησε «όρθια» την Ατλέτικο στο πρώτο μέρος με τις αποκρούσεις του:

«Προσπαθήσαμε αρκετά στο πρώτο μέρος όμως ο Όμπλακ έκανε εξαιρετική δουλειά και ήταν πολύ σημαντικός για την Ατλέτικο. Πραγματοποίησε πολύ καλή απόκρουση στο σουτ του Μπέιλ (σ.σ. στο 3ο λεπτό του αγώνα)»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.